Parkwijk

Living village live on a village green. Social cohesion among residents by having the porches, pergolas and living rooms facing the street. An informal street image is created by the different ridge-pole directions, colours of the bricks, pergolas and conservatories, in which adjustments to individual housing wishes do not look bad.

The master bedroom and bathroom are situated standard on the ground floor in the patio houses; one can opt to use the store room as a second bedroom or to have an office space with its own entrance or to have a second floor. With the 2 under 1 roof house the pergola can be included in the living room, the kitchen can be situated on the street or the garden and the attic is a full-fledge room. With the joined houses the dormers are an option.

SHARE

DATA

Client:

Bemog Projektontwikkeling

Advisor:

BDP Khandekar, Mix, Kingma Van Mameren, Pieters bouwtechniek

Contractor:

De Bruin Putten

Realization:

2012