Office extension with a skybox

The original attic is currently impossible to rent out as an office due to the lack of a view, the narrow stairs and the unfortunate lay-out. Lift the floor 1 meter and there is a beautiful view! Rotate the last steps of the stairs, place a huge window on the landing and you have created a royal entrance! Shift the sanitary and technical areas to a more logical place and you have created an attractive space that can be arranged freely.

Options for the tenant: sunken seating areas and mezzanines in the middle. A terrace with garden or greenhouse on the flat roof. A skybox overlooking the city centre of Amsterdam.

SHARE

DATA

Client:

AIK APO Immobilien Kapitalanlagegesellschaft mbH

Advisor:

Goorhuis Installaties

Contractor:

Berger & Zeldenrijk

Design:

2012